Advocatenkantoor in Waalwijk e.o.

Team

Advocaat

mr. M.N.G. Brok
Advocaat

mr. M.N.G. Brok (Maikel)

Maikel heeft zijn studie Nederlands recht gevolgd aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens zijn studie heeft Maikel samen met Milos Heuverling een semester Europees en Internationaal recht gevolgd aan de Universiteit van Zagreb (Kroatië).  

Na zijn afstuderen is Maikel beëdigd als advocaat en heeft hij vijf jaar op de sectie ondernemings- en faillissementsrecht gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor in Tilburg. Daar heeft hij veel waardevolle ervaring opgedaan.  

Maikel heeft zich in 2019 aangesloten als jurist en beschermings-bewindvoerder bij Sepio Bewindvoering in Waalwijk. Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, is Maikel in 2021 Regio Advocatuur gestart. In 2022 zijn Regio Advocatuur en Sepio Bewindvoering gefuseerd. Maikel is daarom werkzaam als beschermingsbewindvoerder en advocaat. 

Naast het verbintenissenrecht en ondernemingsrecht, heeft Maikel zich de laatste jaren ook gespecialiseerd in het sociaal zekerheidsrecht, met als hoofdspecialisatie de participatiewet. Dit vanwege zijn sociale overtuiging dat iedereen, ongeacht zijn of haar inkomen, recht heeft op goede rechtsbijstand van een juridisch-specialist.  

In zijn vrije tijd is Maikel actief vrijwilliger en lid van het dagelijks bestuur bij Scouting AZG in Waalwijk. Verder doet Maikel regelmatig aan CrossFit bij RxGuide en is hij lid van het dagelijks bestuur én penningmeester van Quiet Community Waalwijk. Quiet Community verzacht armoede en versterkt mensen en probeert daarmee het leven van mensen in een armoedesituatie  meer leefbaar te maken. 

Maikel heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
– Sociaal-zekerheidsrecht
– Verbintenissenrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

mr. M. Heuverling
Advocaat

mr. M. Heuverling (Milos)

Milos is na zijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Tilburg in Waalwijk als jurist aan de slag gegaan bij een (m.n.) sociaal advocatenkantoor. Enige tijd later is hij hier als advocaat beëdigd. 

Tijdens zijn juridische werkzaamheden heeft Milos veel ervaring opgedaan op het gebied van het sociaal zekerheidsrecht, het arbeidsrecht en het verbintenissenrecht (o.a. letselschaderecht). Ook heeft hij opleidingen gevolgd en ervaring opgedaan op het gebied van retorica en onderhandelen. In 2016 heeft hij besloten om voor zichzelf te gaan werken als jurist en als beschermingsbewindvoerder onder de naam Sepio Bewindvoering.

Tijdens zijn werk als jurist en beschermingsbewindvoerder, heeft hij zijn kennis op het gebied van bovengenoemde rechtsgebieden verder in de praktijk kunnen brengen en zich verder kunnen specialiseren. 

In 2022 zijn Sepio Bewindvoering en Regio Advocatuur gefuseerd. Sinds die tijd is Milos als advocaat en beschermingsbewindvoerder  werkzaam binnen Regio Advocatuur. Hij richt zich op dit moment met name op het arbeidsrecht en het verbintenissenrecht

In zijn vrije tijd is Milos af en toe op de golfbaan te vinden. Daarnaast brengt hij zijn vrije tijd het liefst door met zijn vrouw en kinderen. 

N. Venmans LL.B.
Juridisch medewerker

N. Venmans - (Nikki)

Nikki is opgegroeid in de Gemeente Waalwijk en heeft haar bachelor in de rechten behaald bij Fontys in Tilburg. 

Haar juridische carrière begon Nikki als stagiaire paralegal bij een merkenbureau in Breda. Al snel mocht zij daar als paralegal aan de slag. In juli 2021 heeft Nikki de overstap gemaakt naar Sepio Bewindvoering, waar zij aan de slag is gegaan als assistent beschermingsbewindvoerder. 

Sinds de fusie tussen Regio Advocatuur en Sepio Bewindvoering werkt Nikki als beschermingsbewindvoerder en als juridisch medewerker, waarbij zij Maikel Brok en Milos Heuverling ondersteunt in de dagelijkse praktijk. Nikki is gespecialiseerd in het verbintenissenrecht en de regels omtrent beslaglegging en de (aanpassing van de) beslagvrije voet. Ook heeft zij vanuit de bewindvoeringspraktijk veel ervaring opgedaan binnen het sociaal-zekerheidsrecht. 

In haar vrije tijd is Nikki actief vrijwilliger bij Scouting AZG in Waalwijk, waarbij zij regelmatig in een zeilboot op het water te vinden is. 

D.A.H. Brok
Administratief ondersteuner

D.A.H. Brok (Dennis)

Dennis is werkzaam bij Regio Advocatuur als administratief ondersteuner. In het verleden heeft Dennis diverse soorten banen gehad en opleidingen gevolgd. Zo heeft hij de MBO-opleiding ICT-beheerder afgerond en heeft hij één jaar Bedrijfskunde gestudeerd.

 Zijn drang naar perfectie maakt Dennis uitstekend geschikt voor de (ondersteunende) administratieve werkzaamheden die hij verricht voor alle medewerkers van Regio Advocatuur.

In zijn vrije tijd loopt Dennis graag hard en is hij veel met computers en alles daaromheen bezig. 

Ons eens ontmoeten tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek?