Advocatenkantoor in Waalwijk e.o.

Team

Advocaat

mr. M.N.G. Brok (Maikel)

Maikel is geboren en getogen in Waalwijk. Zijn studie Nederlands recht heeft hij gevolgd aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens zijn studie, heeft Maikel een semester Europees en Internationaal recht gevolgd aan de Universiteit van Zagreb (Kroatië). 

Na zijn afstuderen is Maikel beëdigd als advocaat en heeft hij vijf jaar op de sectie ondernemings- en faillissementsrecht gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor in Tilburg. Daar heeft hij veel waardevolle ervaring opgedaan. 

Maikel heeft zich in 2019 aangesloten als jurist en beschermingsbewindvoerder bij een bewindvoerderskantoor in Waalwijk. Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, is Maikel in  2021 Regio Advocatuur gestart. 

Naast de hem bekende rechtsgebieden, verbintenissenrecht en ondernemingsrecht, biedt Maikel nu ook sociaal zekerheidsrecht aan. Dit vanwege zijn sociale overtuiging dat iedereen, ongeacht zijn of haar inkomen, recht heeft op goede rechtsbijstand van een juridisch-specialist. 

Maikel heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
– Sociaal-zekerheidsrecht
– Ondernemingsrecht
– Verbintenissenrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

mr. M. Heuverling (Milos)

Milos is na zijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Tilburg in Waalwijk als jurist aan de slag gegaan bij een (m.n.) sociaal advocatenkantoor. Enige tijd later is hij hier als advocaat beëdigd. 

Tijdens zijn juridische werkzaamheden heeft Milos veel ervaring opgedaan op het gebied van het sociaal zekerheidsrecht, het arbeidsrecht en het verbintenissenrecht. Ook heeft hij opleidingen gevolgd en ervaring opgedaan op het gebied van retorica en onderhandelen. In 2016 heeft hij besloten om voor zichzelf te gaan werken als jurist en als beschermingsbewindvoerder.

Tijdens zijn werk als jurist en beschermingsbewindvoerder, heeft hij zijn kennis op het gebied van bovengenoemde rechtsgebieden verder in de praktijk kunnen brengen en zich verder kunnen specialiseren. 

Milos is als jurist verbonden aan Regio Advocatuur te Waalwijk.

Ons kantoor

Ons advocatenkantoor bevindt zich in Waalwijk, gelegen binnen de driehoek Breda, Tilburg en Den-Bosch. Het kantoor is centraal gelegen aan de Irenestraat 5 in Waalwijk. Dit is binnen de centrumring van Waalwijk, nabij De Leest en het transferium. Wij zijn dus goed bereikbaar. 

Leuk om te weten is wellicht dat wij een wat modernere werkwijze hebben dan de meeste advocatenkantoren. Zo komen wij bijvoorbeeld (in overleg) ook bij u thuis, in plaats van u bij ons. Het is namelijk niet voor iedereen even makkelijk om te reizen. Door als advocaat bij u thuis te komen, willen wij een extra service bieden. 

Neem vooral even contact op om een afspraak te maken!

Advocaten waalwijk

Ons eens ontmoeten tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek?