Advocatenkantoor in Waalwijk e.o.

Kantoor

Advocaat

mr. M.N.G. Brok
Advocaat

mr. M.N.G. Brok (Maikel)

Maikel is geboren en getogen in Waalwijk. Zijn studie Nederlands recht heeft hij gevolgd aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens zijn studie heeft Maikel een semester Europees en Internationaal recht gevolgd aan de Universiteit van Zagreb (Kroatië). 

Na zijn afstuderen is Maikel beëdigd als advocaat en heeft hij vijf jaar op de sectie ondernemings- en faillissementsrecht gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor in Tilburg. Daar heeft hij veel waardevolle ervaring opgedaan. 

Maikel heeft zich in 2019 aangesloten als jurist en beschermings-bewindvoerder bij een bewindvoerderskantoor in Waalwijk. Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, is Maikel in 2021 Regio Advocatuur gestart. 

Naast de hem bekende rechtsgebieden, verbintenissenrecht en ondernemingsrecht, biedt Maikel nu ook sociaal zekerheidsrecht aan. Dit vanwege zijn sociale overtuiging dat iedereen, ongeacht zijn of haar inkomen, recht heeft op goede rechtsbijstand van een juridisch-specialist. 

Maikel heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
– Sociaal-zekerheidsrecht
– Verbintenissenrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Ons kantoor

Ons advocatenkantoor bevindt zich in Waalwijk, gelegen binnen de driehoek Breda, Tilburg en Den-Bosch. Het kantoor is gelegen aan de Cartografenweg 14 in Waalwijk. Deze straat ligt langs de Midden-Brabantweg. Bij ons kunt u gratis voor de deur parkeren.  

Leuk om te weten is wellicht dat wij een modernere werkwijze hebben dan de meeste advocatenkantoren. Zo komen wij bijvoorbeeld (in overleg) ook bij u thuis, in plaats van u bij ons. Het is namelijk niet voor iedereen even makkelijk om te reizen.

Neem vooral even contact op om een afspraak te maken!

Advocatenkantoor

Ons eens ontmoeten tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek?